Automate your Marketing
with Womplify




 
SuLaMaN MaNiK DaN LaBUcI

By: elLY mANIk

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
[<<  <  [1]  2  3  4  5  6  7  8  9  10  11  12  >  >>]    [Archive]
Sunday, 25-Nov-2012 05:05 Email | Share | | Bookmark
FB ELLYMANIK

Salam,

Kawan2 yang masih ingat lagi pada ELLYMANIK, boleh add elly di sini yer..

http://www.facebook.com/elly.alangmukhtar

Keep in touch..


Wednesday, 21-Dec-2011 03:02 Email | Share | | Bookmark
Tempahan 2011

Assalamulalaikum......

First of all, saya menyusun sepuluh jari sbb terlalu lama membiarkan laman ini bersawang.... Untuk pengetahuan semua sy bercuti panjang kerana melahirkan anak ke2 sy..Alhamdulillah semuanya selamat.. sy selamat melahirkan anak perempuan yg diberi nama Hana Batrisya Bt Mohd Razmi... Syukur akhirnya sy mempunyai sepasang cahaya mata...

Rehat dh lama, manik pon dh lama tak sentuh..huhu...agaknya skill dh ilang kot..hehe... InsyAllah lepas ni sy akan kembali menjahit.. Memang pada mulanya rasa mcm nak bersara..tp atas permintaan peminat sulaman manik dan labuci yg tak henti2 bertanya dan sabar menunggu, sy kembali!!! huhu...I'M BACK!!!

Dengan ini, tempahan sulaman manik dan labuci adalah DIBUKA!!! huhu..semangat plak..tapi sebelum tu nk umumkan juga tempahan sulaman manik sehingga akhir Januari telah pon ditutup... tempahan dibuka bg bulan februari dan keatas...

Tq for now..Nantikan updates dr saya selepas ini...

Salam Sayang...

Hepi viewing my prince n prices..Luv u olls...







Saturday, 21-May-2011 06:29 Email | Share | | Bookmark
Hanger Tudung Ekin

Salam...

Straight to the point....

HANGER TUDUNG EKIN IS BACK!!!!!

Why uolls have to grab this item??

* leh jimat space
* memudahkan u all nk cari tdung..jimat masa skit nk memilih...nmpk suma kaler
tudung yg u all ade...
* satu hanger ade 17 lubang..boleh sangkut 17 tudung n tak makan space yg besar
* flexible...kepala penyangkut ni leh pusing 360 darjah....
* murah je hanger ni.....cuma RM30....n dapat 17pcs klip tudung..



Package 1 : Hanger 17 lubang + 17 pcs klip tudung ekin = RM30 (hanger seperti di
dalam gambar, klip tudung 17 pcs berdasarkan jumlah ring yg ada)

Harga package tidak termasuk postage yer... Postage adalah RM 6 bagi setiap 1 barang (Semenanjung Malaysia) dan RM 8 bagi setiap 1 barang (Sabah & Sarawak).. Harga postage bagi belian hanger lebih dari 2 pcs adalah tertakhluk kepada kadar POS MALAYSIA...

* Kalau berminat Sila buat tempahan melalui 019-3098825 @
norazliana_am@yahoo.com...
* Elly akan maklumkan kepada anda stok availability melalui sms/email terlebih dahulu
* Pastu baru bank in duit ke akaun Maybank - 159012621226 - Nor Azliana Bt Alang
Mukhtar
* Maklumkan pada saya detail bayaran melalui email/SMS
* Elly akan poskan barang....

Tq!!!


Monday, 28-Feb-2011 03:49 Email | Share | | Bookmark
Highlight Batik with 3D













Monday, 28-Feb-2011 03:36 Email | Share | | Bookmark
Crumble Version Pepari Design









[<<  <  [1]  2  3  4  5  6  7  8  9  10  11  12  >  >>]    [Archive]

© Pidgin Technologies Ltd. 2016 | Powered by Womplify

ns4008464.ip-198-27-69.net