SuLaMaN MaNiK DaN LaBUcI

By: elLY mANIk

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
[<<  <  1  2  3  4  5  6  7  8  9  10  [11]  12  >  >>]    [Archive]
Wednesday, 21-Oct-2009 08:08 Email | Share | | Bookmark
Seri Lace 1

 
 
 
Baju ni lagi la lama... Baju ni dipakai masa sanding belah mertua... dh berkedut-kedut dalam lemari..hehe..Korek2 blk dlm lemari sbb nak share dlm fp ni punya pasal..Layan............


Wednesday, 21-Oct-2009 07:46 Email | Share | | Bookmark
Beriring.....

 
Baju ni pun dh lama..Meme dh kusam n masam... hehehe....


Wednesday, 14-Oct-2009 06:29 Email | Share | | Bookmark
Jamuan hari raya di opis...

Masak coklat di opis..
Fruit salad ku...
Nape? tak percaya...
View all 6 photos...
Pada 9/10/09 division sy menganjurkan open house.. Meriah betul hari tu... penat gelak n bersuka ria.. bukan penat msk subuh2..hehe..makanan sume msg2 bwk je...sy cume sponsor friut salad n fruit coklat je... hehe...jimat n senang tk yah nak msk subuh2...layan.............


Wednesday, 14-Oct-2009 06:20 Email | Share | | Bookmark
WIP Bunga Bintang

 
 
Ni baju raya tahun lepas... Saya dh jahit manik dah lama cuma br ada fp sndr..Tu yang kumpul sume upload gambar time ni..Teknik jahitannya tk betul ni..Igt nak buat tali air tp tk menjadi..baju ni tgh dlm proses transformasi.. Lps dh beli buku RJ baru tau tekniknya mcm mana..hehe..


Wednesday, 14-Oct-2009 05:04 Email | Share | | Bookmark
Teratai Kasih

 
 
 
Salam... Ni baju raya ke2 saya lak.. heh heh... Rasa mcm ada yg tak kena je ngan baju.. rasa mcm nak bukak blk n jht design lain... nantikan kemunculannya ok..Bye..


[<<  <  1  2  3  4  5  6  7  8  9  10  [11]  12  >  >>]    [Archive]

© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net