SuLaMaN MaNiK DaN LaBUcI

By: elLY mANIk

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
[<<  <  1  2  3  4  5  6  7  [8]  9  10  11  12  >  >>]    [Archive]
Tuesday, 8-Dec-2009 11:59 Email | Share | | Bookmark
Teratai Salju

Salam, Lama betul rasanya tk update fp ni... bz dgn br pindah rumah, angkat brg n kemas brg2... Fuhh penat tul pindah rumah ni... walau pun pindah turun 2 tangga je... hehehe..... Dlm sibuk2 pindah rumah tu, sibuk gak buat katalog untuk design2 sulaman manik n labuci.. Request dr tailor sy gak... Dia nk tunjuk kat customer dia... Tp dlm duk sibuk2 tu smpt gak baju lama ni mendapat sentuhan baru... Sedih nk cite, beads yg lama tu turun color....huhu....dlm sibuk pindah rumah, sy terendam le baju ni dlm air sabun. bila teringat kat baju yg tgh dlm rendaman ni, terus pg bilas n ms tu rasa nak nangis tgk sume beads dh jd color putih.... Sodih... Sy masih kekalkan bunga yg sama, cuma sy guna jenis sequin yg lain je... Beads selain sequin tak turun color sy kekalkan... Klah dah bercerita panjang lebar...layan je lah baju ni....isk...isk...isk....








Quote:
mira_glitz :u r welcome.. tq gak sbb mira sudi singgah fp akak.. akak cuba organise kelas utk mira..kalau ckp org akak roger yek...

Quote:
mira_adli : tq..tq..tq...akak nak g kelas gak..nak tau teknik yg betull....

Quote:
Elle, sarina, eeda_manik : tq visit kite...

Quote:
sheikh: tq...tq...tq...


Thursday, 19-Nov-2009 07:47 Email | Share | | Bookmark
Exora Bintik (Elly's style)

Saya cedok design ni dari annuralbalqis.fotopages jer...
sy cedok ckt n tambah skt2 utk kelainan. jgn mare ye balqis...
hasil keje balqis mmg unik n tersendiri... bermain dgn tema earth sy rasa...
mira glitzglamz pun pernah wat design ni.. balqis bg nama exora bintik...
sy tk tau nak bg nama apa...kalau exora bintik (Elly's style ) bole....









Quote:

salam,
KOI DAH TAU NAK REPLY!!!! (koi ni org temerloh nye dialek ler... hubby tercinta org temerloh... hehe)
selepas puas menggodek fp ni, akhirnya saya tau gak nak reply komen2 dr yg melawat n meninggalkan jejak kat fp nih... hehhe...sian koi kan...Maka oleh sebab yg demikian,, hehe skima ler pulak... sy reply utk semua one shot je ler... di lain kali kalau ada tinggalkan kesan koi reply satu2...hehe..terima kasih pada semua yg sudi menyinggah ke sini.. yang meninggalkan jejak amatlah dihargai... kalau ada updates...sy roger lagi k...da.....


Thursday, 19-Nov-2009 02:26 Email | Share | | Bookmark
Bunga-bunga matahari???

Salam....

Baju Puan Zah dah siap hari sabtu lepas...
Tapi memandangkan kesibukan kijo di opis, baru hari ni berkesempatan nak mengupload... Skang server kat opis ni lembab tahap gaban... Tu yang mls nak mengupload...nanti abis sume hang n ilang fail2 keje yg belum smpt di save...hehehe...nasib nr ni server ok ler... Pape pon tlg le komen ye...Ada ke yg nak komen..huhu...mcm sepi je fp kite ni...sedey...
p/s: Ada beeders yg nak ajar cara2 nak cas harga pd customer???
really appreciate if any...







Thursday, 12-Nov-2009 05:40 Email | Share | | Bookmark
Another in progress....

Baju ni terpaksa diperam dulu sbb nak siapkan baju Puan Zah dulu...
Her son's wedding just around the corner..huhu...
This weekend siapler baju Puan Zah n boleh smbg jahit baju ni lak...
sowi ye baju...







Thursday, 12-Nov-2009 05:30 Email | Share | | Bookmark
Baju Puan Zah...in progresss....

Ni baju ke2 Puan Zah untuk majlis kahwin anak dia...
Dia ckp majlis akad, majlis sanding, bertandang ler aper ler...
Sume nak bling2... hehehe...baju ni still in progresss tp dh gatal nak download...hehehehe....








[<<  <  1  2  3  4  5  6  7  [8]  9  10  11  12  >  >>]    [Archive]

© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net