SuLaMaN MaNiK DaN LaBUcI

By: elLY mANIk

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
[<<  <  1  2  3  4  5  6  7  8  [9]  10  11  12  >  >>]    [Archive]
Thursday, 12-Nov-2009 05:24 Email | Share | | Bookmark
Crumble Manja...

Tak tau nak ckp crumble... bukan crumble...
Ni kes geram ngan design crumble pepari ler...
www.peparidsign.fotopages.com...Mmg cantik betul...
Nak tiru tapi tk menjadi... Buat kat tangan je utk 1st trial...
Tapi budak2 opis tk hbs2 ckp cantik2... Kreatif ler aper ler...
heh heh heh...







Wednesday, 4-Nov-2009 06:32 Email | Share | | Bookmark
Teratai Nusantara

Salam.... Akhirnya ni lah jadinya baju lace Puan Zah...
Hasil komen rakan beeders n tuan punya baju sndr..huhu..berpoluh den....
Puan Zah hepi n ingin menempah lg 1 baju...hoooray!!







Friday, 30-Oct-2009 07:25 Email | Share | | Bookmark
Teratai Berangkai 1

Ni kalah AF dah ni.. Transformasi lg...
Citenya sbb CIDB nak buat open house peringkat CIDB..
punya ler pulun tukarkan beeds kat baju ni..
Tp hari yang dinanti-nantikan tiba n saya kena skt mata...
hahahaha...So tk berseronok n tk tangkap gambar pun..
jahit manik smpi skt mata.. tu yang member opis ckp kat saya..
kesian....














Wednesday, 28-Oct-2009 07:17 Email | Share | | Bookmark
Bintang Hati 1

"Punya ler gile manik".... hehe... tu le yang keluar dari mulut my hubby bile tgk baju ni telah ditransformasikan...hahahaha.... sbb salah teknik je.. skang ni rasanya tekniknya dah betul kot.. selepas puas view n zoom gambar dr fp kak nora ler..mane lg.. Tq patut le sume beeders gelar kak nora sifu..meme sifu pon...tq..tq..tq..












Wednesday, 28-Oct-2009 02:43 Email | Share | | Bookmark
Baju Batik...

 
Assalamualaikum....Ni adalah baju batik saya..
Untuk pakai pada hari khamis..
Baju ni saya buat simple je sbb nak pakai di opis...
Saya budak baru belajar. Yg lain2 tlg le komen ye...










[<<  <  1  2  3  4  5  6  7  8  [9]  10  11  12  >  >>]    [Archive]

© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net