SuLaMaN MaNiK DaN LaBUcI

By: elLY mANIk

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
[<<  <  1  2  3  4  5  6  7  8  9  [10]  11  12  >  >>]    [Archive]
Tuesday, 27-Oct-2009 07:37 Email | Share | | Bookmark
Manik Tabur

 
 
Baju ni dh lama dah..dr last year lg.. tp baru nak diupload since baru je ada fp nih...
Dan kusam sikit...







Tuesday, 27-Oct-2009 02:56 Email | Share | | Bookmark
Cuti-cuti Malaysia...

Minum teh kat ladang teh BOH
 
 
View all 6 photos...
Salam...

Lepas raya hari tu sempat jugak kami sekeluarga ke Cameron Hland...huhu... Dah lama nak pegi baru tertunai hajat... Seronoknya bukan kepalang... Sape2 yang nak tenangkan otak n lari dari kesesakan K.L, Cameron Hland is a good place 4 that purpose...huhu... Enjoy gambar2 di Cameron k...

Bye...


Thursday, 22-Oct-2009 07:50 Email | Share | | Bookmark
Manik Kristal

 
 
 
Byk helai baju raya...hehehe...sume baju saya...
seperti yang dimaklumkan saya baru berani nak terima tempahan...
tu pun bukan secara besar-besaran..takut betul nak mengerjakan baju2 orang ni... heheehe....layan le baju saya yang tk best ni...





Wednesday, 21-Oct-2009 09:47 Email | Share | | Bookmark
My miracle...

Miracle people in my life...
Miracle tools
My miracle?? hehe.. yg ni tools miracle ler..sbb bile tikam2 baju guma tools ni mcm2 boleh jadi..daisy ler...manjalara ler..SF ler... hehehe.. N yg sorang ni lak miracle people in my life...


Wednesday, 21-Oct-2009 09:36 Email | Share | | Bookmark
Baju lace Puan Zah..

 
 
 
Puan Zah antara customer terawal saya..
Dia nak pakai baju ni untuk wedding anak dia raya haji ni..
Takutnya masa dpt baju dia ni... dahle kain lace...
saya jahit manik warna pink atas baju warna biru?? ok ke???
Yg lain2 tlg le komen ye...







[<<  <  1  2  3  4  5  6  7  8  9  [10]  11  12  >  >>]    [Archive]

© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net