SuLaMaN MaNiK DaN LaBUcI

By: elLY mANIk

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
View complete fotopage

Thursday, 19-Nov-2009 02:26 Email | Share | Bookmark
Bunga-bunga matahari???

Salam....

Baju Puan Zah dah siap hari sabtu lepas...
Tapi memandangkan kesibukan kijo di opis, baru hari ni berkesempatan nak mengupload... Skang server kat opis ni lembab tahap gaban... Tu yang mls nak mengupload...nanti abis sume hang n ilang fail2 keje yg belum smpt di save...hehehe...nasib nr ni server ok ler... Pape pon tlg le komen ye...Ada ke yg nak komen..huhu...mcm sepi je fp kite ni...sedey...
p/s: Ada beeders yg nak ajar cara2 nak cas harga pd customer???
really appreciate if any...







View complete fotopage


© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net