Want your
own Fotopage?







 
SuLaMaN MaNiK DaN LaBUcI

By: elLY mANIk

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
View complete fotopage

Tuesday, 8-Dec-2009 11:59 Email | Share | Bookmark
Teratai Salju

Salam, Lama betul rasanya tk update fp ni... bz dgn br pindah rumah, angkat brg n kemas brg2... Fuhh penat tul pindah rumah ni... walau pun pindah turun 2 tangga je... hehehe..... Dlm sibuk2 pindah rumah tu, sibuk gak buat katalog untuk design2 sulaman manik n labuci.. Request dr tailor sy gak... Dia nk tunjuk kat customer dia... Tp dlm duk sibuk2 tu smpt gak baju lama ni mendapat sentuhan baru... Sedih nk cite, beads yg lama tu turun color....huhu....dlm sibuk pindah rumah, sy terendam le baju ni dlm air sabun. bila teringat kat baju yg tgh dlm rendaman ni, terus pg bilas n ms tu rasa nak nangis tgk sume beads dh jd color putih.... Sodih... Sy masih kekalkan bunga yg sama, cuma sy guna jenis sequin yg lain je... Beads selain sequin tak turun color sy kekalkan... Klah dah bercerita panjang lebar...layan je lah baju ni....isk...isk...isk....








Quote:
mira_glitz :u r welcome.. tq gak sbb mira sudi singgah fp akak.. akak cuba organise kelas utk mira..kalau ckp org akak roger yek...

Quote:
mira_adli : tq..tq..tq...akak nak g kelas gak..nak tau teknik yg betull....

Quote:
Elle, sarina, eeda_manik : tq visit kite...

Quote:
sheikh: tq...tq...tq...


View complete fotopage


© Pidgin Technologies Ltd. 2008.

ns4008229.ip-198-27-68.net