SuLaMaN MaNiK DaN LaBUcI

By: elLY mANIk

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
View complete fotopage

Thursday, 31-Dec-2009 16:42 Email | Share | Bookmark
Flora Cinta....Puan CT


Salam................
Baju batik Puan CT akhirtya siap juga............. Berpoluh jugak ler nak menyiapkan....
Dengan ada order yg tgh Q nak kena siap b4 15hb Jan ni lagi...Nak Domam plak rasa...
Alhamdulillah rezeki....Syukur saya...Makin ramai yg mempercayai hasil kerja saya...
K lah untuk tatapan semua...Nilah outcomenya baju yg rasanya betul2 mengikut spec tuan punye baju hehe....

"I nak bunga ni..." kata Puan CT sambil tunjuk kat bunga yg ada kat baju batiknya...
"U guna batu arcalic ye.." katanya lg...
"warna.....I nak warna ni...." tunjuk kat bunga yg sama gak....
"Tapi I nak simple je...... " dia menambah
"Puan Ct nak tabur2 tak? Kalau nak simple buat bunga je takyah tabur2..." sy tya lak
"Errmmmm tapi I rasa nak tabur gak....Nak tabur pearl...ermmmm nnt u campur2....U buat tabur tu terkeluar-terkeluar....." order nya lg -katanya baju dia ada motif pearl2..tu yg nak tabur pearl tuh...Sy ok jer....Tp yg campur2 tu mcm tk paham jer...Tapi rasanya dia maksudkan tabur pearl campur gak ngan beads kot...hehe hehe main tembak jer...Yg terkeluar-terkeluar tu pon tembak gak...Errrr.....mcm dh tk simple je...heh heh eh...Puan Ct jgn mare ye... Lagi apa ye spec tuan baju yang sentiasa pandai bergaya ni...Katanya tanak daun... n...ntah ler lupe dah....hahahaha
Tapi akhirnya inilah hasilnya...Harap Puan CT suke n boleh tempah lagi k...Sebenarnya senang kalau customer dh bg sume spec, jadi beeders dh takyah pening kepala nak design...
So layan ler yer.....Bye....









bila ler nak kuar dari lingkungan warna-warna mcm ni.....


ni lah bunga yg Puan CT maksudkan....


Tara.....siap utk diserahkan pada tuannya...


Quote:

mira : Tq bangat mira..... Design by tuan punya baju... akak menjahitnya saja.....
Sheikh : Salam Sheikh....Azam thn baru lebih kepada dunia baru akak...Dunia apa lg..beeding ler... Hopefully success!!! Anyway tq atas pujian... Sheikh punye design pon cantik2....
Dana : Dana, TQ..Tq..TQ... atas pujian n sudi drop by ke sini... jgn serik berkunjung k...Dana singgah baru ler fp ni havoc mcm fp dana...
Mira Adli : Tq mira.... Tiru ler...silakan.... ni pon idea asal kak nora n tabur tu nak wat mcm pepari tp tk menjadik... hehe.... Nak tabur kck2 n rapat2 tu yg tersangat lah rajinnya... tu yg jd mcm ni je....
Miza : Copy ler... Nanti jgn lupe sharekan output nyer...


View complete fotopage


© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net