SuLaMaN MaNiK DaN LaBUcI

By: elLY mANIk

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
View complete fotopage

Monday, 1-Feb-2010 04:09 Email | Share | Bookmark
Kelas Nora manik

Salam..........
Alhamdulillah... Akhirnya pada 23hb yang lepas, saya telah menyertai kelas sulaman manik dan labuci anjuran Noramanik... Dah lama nak join kelas Kak Nora...
Alhamdulillah kebanyakan teknik yang Kak Nora ajar telah dikuasai sebelum ini..
Tapi dari kelas Kak Nora dapat saya pelajari teknik yang betul untuk menyulam manik. Sebelum ni main redah je ...Asalkan jadi bentuk bunga/design nya... Siap dalam kelas tu saya dah jadi mcm assistant cikgu lak... Tlg mengajar rakan2 yang baru berjinak2 dalam dunia permanikan ini... So, rasanya selepas dah collect experience di dalam kelas Noramanik, saya dh ada confident nak anjurkan kelas Ellymanik lak... Tunggukan iklan kelas Ellymanik selepas ini k.... So layan gambar2 semasa kelas dijalankan tempoh hari.... Pemenang cabutan bertuah (dapat hasil kerja tangan Noramanik) adalah.......ELLY!!!! Layan.........Zasss......
















Quote:

Kak Mas : keep in touch k kak...
Mira : mmg meriah pon... Hehehe.. Tu ler selalu chat tp tk prnh nmpk muke/kenal kan.. Hehe.. Lps ni boleh ler kita kolaborasi kan... Bila nak start ni... Semangat kobar2 ni... Hehe...


View complete fotopage


© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net