SuLaMaN MaNiK DaN LaBUcI

By: elLY mANIk

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
View complete fotopage

Monday, 1-Feb-2010 04:22 Email | Share | Bookmark
Bintang Hati.....

Baju customer my tailor lagi.... Hepi sangat bila tengok hasilnya...
Akhirnya saya berjaya keluar dari kelompok warna2 sebelum ini....
Percaturan warna yang boleh dikatakan menjadi...
Cuma designnya tetap sama mcm my previous design...
Request dr owner sndr.. Apo nak dikato...Tak dapat gak nak berkarya....Huh...
I named it Bintang Hati k.... Layan picas dulu......





Quote:

Kak Mas : Tq kak... jgn puji sgt nnt lupa diri lak... hehe... Nak tiru, silakan... Nnt sharekan hasilnya k...
Mira Adli : tq mira... Actually design ni repeat design. http://ellymanik.fotopages.com/?entry=1941172 Tapi mungkin mira tk perasan sbb baju tu tk dipakai oleh patung kot...hehe.. Panjang, ntah le mira. Akak tk ukur lak.. Tapi mmg smpi ke pusat ler...
Sheikh : tq sheikh sudi visit rumah saya yang tak seberapa ni.. Huhu..jurai2 request dr customer gak...
Babelicious : tq babe visit kite... Actually baju ni kain dia biasa je, tp bila dah dimanikkan meletop youu....glam you...
Kak Nora : TQ kak Nora... Masa kelas itu hari akak advice guna batu arcylic kaler oren.. kan menyerlah.. Pastu keliling batu akak suruh pakai gold n kunin.. tapi elly gatai pakai kaler dark blue tuh.. Ok ker.. asal tak jadi baju paria kira ok ler yek... Tq sudi bertandang..bukan senang kak nora nak komen nih...lain kali dtg ler lagi...akak nak tiru? Buat lawak ler akak ni..
Zaiha : tq zai...nak tiru, silakan... Nanti jgn lupa sharekan hasilnya...


View complete fotopage


© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net