SuLaMaN MaNiK DaN LaBUcI

By: elLY mANIk

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
View complete fotopage

Monday, 8-Feb-2010 02:47 Email | Share | Bookmark
Shimering Flora..........

Salam...... '
Akhirnya berjaya juga saya menghasilkan design Shimering Flora nih....
Suke sangat.... Walau pon dah tau semua teknik untuk design Shimering Flora, tapi mmg takde keyakinan nak buat design ni.... Sbb sepanjang WIP (work in progress) untuk design ni rasa tak yakin... Sbb masa belum siap mmg tak cantik langsung, rasa mcm nak buka balik... Bila dh siap baru cantik!! hehe....Sblm ni dah bape kali cuba nak buat, akibat nye terperam je le baju tu.. Masa g kelas Kak Nora hari tu saya tunjuk baju ni kat dia.. (Masa tu separuh jalan dh siap) Saya cakap nak buka balik, dia ckp jgn buka. teruskan dan tunggukan hasil nya... Dan hasilnya Tara...............





Quote:

Mira Adli : Tq Mira...AAh akhirnya berjaya buat design ni..Berkat tunjuk ajar dari Kak Nora gak..
Kak Aida : TQ bangat kak... Akak nye SF mana...Caiyok! Caiyok!!
Kak Mas : TQ.. Saya tunggu akak nye SF lak...
Mira Skudai : TQ...TQ... Saja cuba2 main warna..Even akak choose color contra, tapi still pilih color sblh dgn group color2 yang ada pada baju..Tak berani nak choose color yg too obvious....Takut jadi paria lak...
Nenek : Tq nenek...sudi linkkan fp saya ni..saper ler kite kan...
Kak Fiza : Akak pon boleh cuba gak..Bakat terpendam tu...hehe... Tapi akak pandai masak...saya lak bab masak2 ni mmg fail
Kak Leha : TQ sudi exchange link ngan saya...Saya tunggu akak nye updates...mesti meletopnye...
Dana : TQ Dana.. My 1st attemp buat SF nih... Kecoh jer kan...Orang lain sume dah melambak SF...hehehehe...
Kak sarimah : Saya tunggu akak nye SF... Mesti meletop2 jugak sampai ke K.L nih...huhu...
Sue Angle : Tq Sue sudi jengah kemari jugak...
Dana : "Seumpama...rama-rama..terbang bebas laalalalalala................"
Kak Izan : Tq sudi visit rumah saya yang tak seberapa ni... Saya selalu visit akak tp sape ler kita kan...uhuk..uhuk... nnt nak tiru design menora akak boleh.. Cantik!!
Kak Nora : Tq kak nora... 1st time buat design SF ni.. publish dlm fp, terus ada call dari customer.. Tq..tgk ler anak murid saper kan... hehehe...
Anum : Tq Anum... Nanti free singgah ler lagi...
Aiza : Tq Aiza sudi visit kite... Kite dah lama intai BS awak... jgn terkojut lak nanti tgk design2 awak ada kat sini... Cantik2 sumenyer!! Mabeles!!
Nenek : Tq again nenek... Tq sudi visit 'cu' lg even tak de produk baru lg...huhu...


View complete fotopage


© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net