SuLaMaN MaNiK DaN LaBUcI

By: elLY mANIk

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
View complete fotopage

Thursday, 18-Feb-2010 00:55 Email | Share | Bookmark
Beeder Fan Club...

Lama rasanya tak updates fp nih...
Cuti CNY balik kampung so mmg terbengkalai projek manik..
Maklum ler sekali sekala dapat balik kampung...
Sekarang tgh work dgn jubah yang nak jahit batu arcylic n tabur2...
Nanti dah siap saya publish k... So, hari ni mmg takde ape nak citer..
Cuma nak tayang keahlian Beeders Fan Club..
Sedihnya tak dpt Gold Pin... Dapat Silver Pin pon jadiler... huhu...
Ok buat masa ini... Jangan serik berkunjung ye...
Tq so much for your support...


Quote:

Kak Mas : Aah kak... Akhirnya... suke sgt.. tak dapat gold pin tak apolah... janji join the club kan...
Nenek : Elly dulu pon lambat gak... mgkn sbb ramai sgt org diorg nak kena layan.. Pastu elly write kat wall Puan RJ kat facebook, terus esoknya dapat tag nih... Nenek cuba lagi.. Atau cube tepon diorang...hehe..mana ada tue.. Nenek vouge lagi...
Dana : Aah se club lah kite kan... Nanti kite jumpe kat pertandingan sulaman manik ye... Pegi tak? Leh jalan2 tgk manik org nnnnn......kat situ ada makan2 hehehe...
Kak Eeda : Tq kak sudi link kan fp elly...


View complete fotopage


© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net