SuLaMaN MaNiK DaN LaBUcI

By: elLY mANIk

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
View complete fotopage

Thursday, 25-Mar-2010 14:55 Email | Share | Bookmark
Lingkaran Bunga Bintang...

Salam...

Lama betul saya tak updates fp ni... Minta maaf kepada semua ye... Lately mmg bz sgt2 dgn keje2 opis yg berlambak2....ditambah dgn cabang2 service yg disediakan nnnnnn yg plg memenatkan sbb saya skang tgh preggy 2 bulan... adus mood nak menyulam mmg terbantut betulll. Tapi mengenangkan baju2 customer yg bertambah bukitnya, saya dayakan juga badan n hati untuk menyulam... kalau boleh dgn sume customer saya puaskan hati mereka..tanak ada yg terkecik ati pulak... kalau ada, saya minta maaf banyak2 ye....

Klah.. berbalik pada baju kali ni adalah kepunyaan opis mate yg nak test power kot hasil sulaman saya... hehe..perasaan tahap DEWA!!! hahaha.... Tuan punya baju minta saya sulamkan design sebijik mcm one of otai beeders nye design.. kredit to that beeders... minta izin ye... ( tapi tak igt nama beeders tu...huhu..) so here u go!! layan piccas k... penat sungguh ni....

Salam mesra dari ELLY.. Jgn serik berkunjung k...tata....





View complete fotopage


© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net