SuLaMaN MaNiK DaN LaBUcI

By: elLY mANIk

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
View complete fotopage

Friday, 23-Apr-2010 02:22 Email | Share | Bookmark
Crumble??

Salam...

Baju ni milik Puan CT.. Ni kali ke2 Puan CT hantar baju pada saya untuk dimanikkan..Lega hati saya bila Puan CT call n cakap nak anta baju lg.. Maknanya my 1st touch on her baju dia satisfied..

Alhamdulillah... Walau pon sekarang saya sibuk sangat dengan jualan hanger tudung, kerja2 opis n next my new project iaitu personel beading class di rumah peserta.. Huh rasa macam tak ter'coupe' dah.. nasib Encik hubby sudi tolong membungkus & meng'pos' kan hanger2.... Tambahan dangan keadaan saya yg berbadan dua sekarang ni... Tapi sbb atas pemintaan Puan Ct, saya tetap berikan komitmen yg terbaik untuk menghasilkan design pujaan hati Puan CT..

Puan CT mahukan design crumble ala2 Cik Umi PepariDsign!!! Rasa macam nak menangis bila Puan Ct bg tau nak crumble... Bukan aper, kita sume tau sape otai design tu kan.. tetiba saya yg tak semenggah ni nak buat plak kan... Tapi demi Puan Ct, saya cuba jugak walau pon berapa nak menjadi... Ni my 1st attemp buat design yg bg saya "susah giler"...

Tak tau ler Puan CT suker ke tak... pagi tadi masa breakfast kat koperasi dah pas baju kat dia.. tapi dia tak sempat nak tgk lg sbb dia cakap nak tgk sorang2 kat bilik dia... hopefully dia suker ler... nnt saya updates kan komen dr Puan CT yek...

So, layan dulu piccas di bawah k.. Feel free to comment n singgah ler lagi...





Updates 23/04/2010

Ini lah final output baju Puan Ct after komen dr tuan baju sendiri.. Puan Ct minta saya tebalkan lg crumble tu menjadi selebar 2 inci.. Sebelum ni saya cuma buat lebarnya 1 inci sahaja...Lama betul nak siapkan baju ni as this is my first time buat crumble.. Saya rasa patut berterima kasih pada Puan Ct sebab request design ni.. Finally I got it.. berjaya buat design crumble walau pun tak sehebat Cik Umi Pepari kita... Yahooo!!!!

Layan piccas di bawah k....













View complete fotopage


© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net