SuLaMaN MaNiK DaN LaBUcI

By: elLY mANIk

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
View complete fotopage

Monday, 19-Apr-2010 02:38 Email | Share | Bookmark
Kelas Sulaman Manik Dan Labuci - 1st Batch

Salam...

Hari ni saya cuma nak updates gambar2 personel beading class yang telah dijalankan sejak akhir2 ini... Terima kasih kepada yang sudi belajar dengan saya walau pun saya taklah se"terror" otai2 beaders yang lain...

Saya cuma ingin berkongsi minat dan sedikit pengetahuan yg saya ada dalam sulaman manik dan labuci ini... Sori juga sbb lambat sgt nak updates gambar ni ye... kepada sesiapa yg saya lupa nak ambil gambar semasa mengajar (maklumler cocentrate sgt smpi lupe nak ambik gambar) harap anda boleh ambil gambar anda bersama ur beadswork n email to me k... saya akan masukkan gambar anda disini bersama-sama alamat blog or fotopages anda .. Mana tau ada di luar sana yg nak test hasil seni anda pula kan...


Suraya bersama hasil tangannya... Suke dengan semangat Su n pick up cepat lak tu... Good Luck to u Su... Sanggup datang dr Bandar Tasek Puteri, Rawang lagi... tq..

Tgh tekun mengerjakan sume manik2 tu...hehehe:-D


Member kat opis, Kak Sha.. Tetap nak blajar basic sulaman ni walaupon dah terror menjahit manik...


Or... uoll boleh cuba hasil kerja tangan Syarifah Hafsah yang tak kurang hebatnya.. (Sori le akak lupe nak tangkap gambar hari tu... Still waiting from u... hehe)
Alamat blog nye seperti berikut k... http://syarifahhafsah.blogspot.com

So, sekian dulu buat masa ini.. Jangan serik berkunjung lagi k... Bagi sesiapa yang berminat untuk belajar sulaman manik & labuci check out link di bawah untuk mengetahui pakej2 yang ditawarkan... Bye...

http://ellymanik.fotopages.com/?entry=1995685


View complete fotopage


© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net