SuLaMaN MaNiK DaN LaBUcI

By: elLY mANIk

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
View complete fotopage

Tuesday, 25-May-2010 05:40 Email | Share | Bookmark
Bengkel Sulaman Manik Mei 2010

Assalamualaikum...

Just nak updates bengkel sulaman manik yang telah diadakan pada 23/05/2010 baru2 ini di Taman Batu Muda, Batu Caves. Alhamdulillah rezeki anak yang dikandung.... Dengan bantuan Nora sebagai organiser a.k.a penganjur (tukang cari peserta) , seramai 12 orang telah menyertai bengkel pada kali ini... Nasib baik Mira Adli (http://miraiqbal.fotopages.com) selaku rakan seperjuangan sudi menjadi assistant... Kalau tak mau pengsan gak saya mana dgn nak bawak perut yg ala-ala preggy 7 bulan walaupon sebenarnya baru 4 bulan jer... heheheehe....

Peserta-peserta terdiri daripada rukun tetangga Taman Batu Muda juga... Ada gak yg datang dari Sg Buluh, Ampang n Sentul (Wan ko ler tu saper lg!!) hehehe... So, harapan saya moga ilmu yang dikongsi dapat dimanfaatkan bersama...

Terima Kasih pada Nora yg sudi menjadi organiser dan juga Datin Nya(panggil makcik jer hari tu sbb tak tau ) yang begitu prihatin dan memberi penuh semangat kepada semua peserta untuk mempelajari teknik sulaman manik sekaligus dapat memberikan perubahan dan pendapatan sampingan.... Thanks Nora n Datin!!

Kenangan pada hari itu sgt indah dlm hidup saya... Wang bukan lah segala-galanya... Hati saya sugguh gembira dapat membantu dan berkongsi ilmu dan bakat yang dianugerahkan Allah Taala dgn harga yang begitu berpatutan...... Harapan saya semoga kita berjumpa lagi... dan Good Luck pada semua...


Dari kiri belakang : Kak Gayah, Nora, Zura, Syara, Syera, Kak Ramlah
Dari kiri depan : Ara, Wan, Me, Liza, Non, Ija & Datin Nya


Apesal Mira pejam mata tu...








Mira, tekun memberi tunjuk ajar...


View complete fotopage


© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net