SuLaMaN MaNiK DaN LaBUcI

By: elLY mANIk

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
View complete fotopage

Wednesday, 21-Dec-2011 03:02 Email | Share | Bookmark
Tempahan 2011

Assalamulalaikum......

First of all, saya menyusun sepuluh jari sbb terlalu lama membiarkan laman ini bersawang.... Untuk pengetahuan semua sy bercuti panjang kerana melahirkan anak ke2 sy..Alhamdulillah semuanya selamat.. sy selamat melahirkan anak perempuan yg diberi nama Hana Batrisya Bt Mohd Razmi... Syukur akhirnya sy mempunyai sepasang cahaya mata...

Rehat dh lama, manik pon dh lama tak sentuh..huhu...agaknya skill dh ilang kot..hehe... InsyAllah lepas ni sy akan kembali menjahit.. Memang pada mulanya rasa mcm nak bersara..tp atas permintaan peminat sulaman manik dan labuci yg tak henti2 bertanya dan sabar menunggu, sy kembali!!! huhu...I'M BACK!!!

Dengan ini, tempahan sulaman manik dan labuci adalah DIBUKA!!! huhu..semangat plak..tapi sebelum tu nk umumkan juga tempahan sulaman manik sehingga akhir Januari telah pon ditutup... tempahan dibuka bg bulan februari dan keatas...

Tq for now..Nantikan updates dr saya selepas ini...

Salam Sayang...

Hepi viewing my prince n prices..Luv u olls...







View complete fotopage


© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net