SuLaMaN MaNiK DaN LaBUcI


My name: elLY mANIk
My Fotopage: http://ellymanik.fotopages.com/
About me:
From: Malaysia
Camera:
Not specified
Other:
Friends:
fariha nuzu
http://www.facebook.com/media/set/?set=a.10151161517063936.473341.371129228935&type=1 url( BeadworkByGlamstarz) dh update kat facebook fanpage :-D View this Fotopage entry
annural balkis
Latest entry:GREEN KIARA
panas dari oven... siap, putus benang..letak atas meja, amek gambar.. amek cable fon, transfer dalam pc, then upload.... GREEN KIARA.... busana rakan sepejabat mahu digayakan di majlis kenduri kawen adik ipar..... View this Fotopage entry
Noraziyan Hj Abdul Aziz
Assalamualaikum... Lama saya x berceloteh di sini...entry yg lama2 saya dah padamkan....hehehehe.....saya mengambil kesempatan ini mengalu-alukan kunjungan anda smua ke laman saya yg x seberapa ini....dan ingin saya war2kan di sini...saya amat menghargai sekiranya hasil2 saya di sini di jadikan rujukan anda di sini untuk mencari rezeki sampingan di rumah...sebab saya jugak buat rujukan melalui pengamatan saya dari hasil dari beaders2 jugak..TETAPI...apa yang ingin saya tegaskan di sini...sebarang pengCOP... View this Fotopage entry
Nora Manik
Latest entry:PENGHIJRAHAN
Assalammualaikum Saya memohon maaf sekiranya sudah lama tidak mengemaskini gambar2 terbaru. Untuk pengetahuan pengunjung setia Noramanik, saya telapun berhijrah ke rumah baru. Anda kini boleh melayari http://noramanik.blogspot.com bagi menatap hasil tangan saya. Namun begitu saya masih lagi terkial-kial mencuba pelbagai kemudahan / gadget yang telah disediakan. Harap penantian anda berakhir. Insyaallah... saya akan cuba berkongsi gambar hasil tangan saya satu persatu. View this Fotopage entry
norhidana miswan
Latest entry:aku yg semakin pemalas
salam korang...lama betul aku mendiamkn diri... tak tau nper aku jd pemalas sgt nk mengupload gamabr... maklum ngn fb n blog lg mudah... tp aku akan mule nk mengupload gmabar lg... lgpun laptop aku tak blh nk upload fp, tak tau nper... meh lyn dulu tudung2 aku mana yg ada ek..... yg telah diglamers kan oleh aku View this Fotopage entry
Natasha Mohammad Anuar
Latest entry:1st year anniversarry TASHA BEADS
Alhamdullilah.. tak sedar dah setahun aktiviti part time tasha ni.. semoga aktiviti beads ni dapat berkembang dan tak pa sokongan keluarga, rakan-rakan dan pelanggan tasha...TASHA BEADS tak akan bertahan sampai ke hari ni..walaupun baru 1 tahun :-) View this Fotopage entry
AMIRAH ADLI
Latest entry:Koleksi Raya 2010
Crumble Ceracak Crumble Dedaun Crumble Manja Sejati Shimmering Flora Simple Crumble View this Fotopage entry
Simple Crumble
pepari
Latest entry:Another " BATILDA"
Salam All, Ini adalah antara pecahan idea dari koleksi " Batilda ". Beza dari sebelum ini, saya lebih tumpukan perinciannya kepada saiz yg lebih kecil. Sebab nya mahu dapatkan kesan yg lebih dramatik. Sebenarnya, saya selalu perasan sendiri kalau guna perincian yg lebih halus hasilnya lebih nampak halus seninya.. Tapi ini pendapat saya saje ye hehe... Perasan sorang2 hahaha... So enjoy ya rakan2... View this Fotopage entry

Latest entry:GOLD BEADERS FAN CLUB
[i][b][i]Alhamdulillah....terima kasih yg tak terhingga kerana Pn.RJ sudi singgah di teratak saya yg tak seberapa ini. Lebih2 lagi menjemput saya utk berjumpa dengan Pn.RJ secara personally untuk lebih lagi mendalami bidang sulaman manik, benang dan kristal ini. Insyaallah..saya akan cuba untuk meluangkan masa supaya saya dapat bersemuka dengan Pn.RJ yg sememangnya menjadi IDOLA saya sejak dahulu lagi... ;-) [/i][/b[/i]] View this Fotopage entry
natasha anuar
Latest entry:GOLD BFC MEMBERSHIP
View this Fotopage entry
Amira Ameruddin
Latest entry:I MOVED TO BLOGSPOT..
Salam, Terima Kasih bebanyak kerana masih sudi menyinggah teratak lama saya ini, Buat pengetahuan, saya kini telah berpindah ke blogspot : http://glitznglamz.blogspot.com Saya tidak lagi akan meng"update" di sini.. memandangkan banyak juga spam di bahagian comment.. Jadi, Jemputlah ke Blog saya ye!! View this Fotopage entry
manik eja shariza
Latest entry:Kak Z ~Rainbow~
Salam smua Untuk Kak Z, manik tabur ala-ala versi Rainbow, hujung tangan setinggi 1 inci sahaja....warna kain cukup bercorak, utk menghadiri kenduri keluarga....Bling Bling lah dia lepas ni.... Wassalam smua... View this Fotopage entry
Kak Erra
Latest entry:PINDAH
SALAM kepada semua pengunjung, untuk entri terkini sila lawat erramanik.blogspot.com ;-) View this Fotopage entry
Sue tHe AnGel BeAdS
TEL : 013- 3788051 EMAIL : angelbeadscollection@gmail.com Blog : http://angelbeadscollection.blogspot.com facebook : www.facebook.com/sulasteri rabbini View this Fotopage entry
amoi creations
Latest entry:MISS ME???
Assalamualaikum wbh... Hehehe... tajuk tu buat org mual jer kan di bulan puasa ni. Selamat Hari Raya Aidilfitri dari Amoi dan Keluarga buat semua rakan2, shabat handai, peminat seni manik dan semua pengunjung Amoi Creations. Amoi dengan ini menjemput semua untuk melawat Amoi Creations di fanpage Facebook amoi. http://www.facebook.com/pages/Seremban-Malaysia/Amoi-Creations-And-Collections/157790000898256 Amoi cuba sedaya upaya untuk memenuhi setiap pertanyaan dengan ilmu amoi yg teramat sedikit i... View this Fotopage entry
Zaleha Yahya
Latest entry:sepi memanjang....
lamernyer sy menyepi dr mengupdate di fp ini...masih gk menjahit tp x serancak dulu...banyak perkara penting yg lebih memerlukan perhatian sy.masih gk melayan tempahan tp sy terpaksa hadkan...Insyaallah selepas disember sy akn kembali aktif..kpd rakan2 lain teruskan dgn jahitan..especiallyutk dana...teruskan usaha ye dik...nti akak doakan di sana... :-> :-D View this Fotopage entry

© Pidgin Technologies Ltd. 2016